0

Despre noi

Pin Plus Pin SRL – membră a Grupului de firme PIN -  alături de DECOPIN SRL.

Suntem în piata de comunicări vizuale, grafică publicitară din 1985. La scurt timp după 1990 am devenit importatori și distribuitori folii și echipamente pentru industria publicitară. Dorind să venim mereu în întâmpinarea nevoilor din industrie – ne extindem domeniul de activitate... într-o nișă nouă: Design Interior.

Foliile pe care le aducem pentru prima oară pe piața românească, TecoSMART, sunt folii germane adezive - tip autocolant mobilă. Sunt utile, naturale, creative. Sugerează rafinamentul și textura lemnului – pana la detaliu de striații.
Le poți aplica singur, rapid și ușor.

Prin intermediul acestor folii, lemnul a permis tehnologiei configurarea unui nou material genial care revine în alt mod, ajutând la redescoperirea farmecului și esenței lui.

Foliile sunt disponibile în peste 80 de variante: de la folii texturate - care reproduc esențe lemnoase - la folii cu aspect de piatră, caramidă, ciment sau textil.

Sunt folii pe bază de hârtie, tratate la suprafață pentru a fi rezistente la apă, la substanțe chimice de curățare... și la temperaturi de la -20 grade C...  la +80 grade C.

APLICAȚII - se utilizează: pe aproape orice suprafață plană, netedă, la interior: mobilier, sticlă, uși. Personalizări display-uri, standuri expozitionale sau chiar proiecte pe termen lung... mobilier comercial, uși de interior, compartimentări etc.

Dimensiuni disponibile: role de 25 m lungime și lățime de 0,62 m sau 1,25 m lățime. Sau role TIP de 0,62 m lățime și 2,30 m lungime.